Cestitka za mladence

Razne interesantne poruke koje mozete mladencima napisati na cestici za vencanje. Mozda vam se neka cestitka za mladence svidi ako ste zablokirali i ne znate sta u poruci napisati i kao mladencima uveličati vjenčanje. Na sajt smo ovoga puta dodali cestitke koje ste vi pisali mladencima kada ste isli na svadbu.

ČESTITKE ZA VJENČANJE

Vas dvoje ste sudjeni jedno drugom. Vidio sam dosta parova, ali nikad tako skladan kao sto ste vas dvoje. Zelim vam puno lepih stvari u zivotu i braku.

Ndam se da cete na vasem putu podrzavati jedno drugo u dobrim i losim vremenima, da ce vasa ljubav rasti i da necete pokleknuti pred silnim iskusenjima pred koje brak dolazi.

Vas dvoje ste tim, dobitni tim. Izgledate sjajno i srecno zajedno. Zelim vam srecan bracni život.

Vi ste inspiracija za mnoge. Idealan ste par, neka tako i ostane do kraja zivota i neka vas dragi Bog cuva od nevolja i zla.

Najljepse cestitke oboma koji vasu vezu koja je iz godine u godinu rasla krunisete brakom. Nadam se da ce ovaj dan ostati upisan zlatnim slovima u vasem sjecanju.

Zelim da nikad ne zaboravite “DA” koje danas govorite, da ne zaboraviti i da ojacavate vasu ljubav koja vidi se golim oko je jaka. Srecno vam putovanje bracnim vodama.