Za baku i dedu poruke za rodjendan

Čestitke za rođendan za baku ili za dedu smo napisali i postavicemo ovde izdvojeno od ostalih cestitki da bi bolji opcije za slanje rodjendanskih cestitki imali.

Rodjendanske cestitke za baku

Hvala ti za sve lepe trenutke koje sam provela sa tobom. Ucinila si moje detinjstvo zanimljivijim i zivot ljepsim. Sve zelje koje ti se do sada nisu ostvarile u zivotu neka ti se sad ispune. Srecan ti rodjendan bako.

Ti si moj zivotni uzor i model kako se dobrota isplati i kako se dobro dobrim vraca. Zelim ti da i dalje ostanes tako divna osoba i da te zdravlje sluzi, a osmeh krasi. Neka ti je nazdravlje ** rodjendan.

Rodjendanske cestitke za dedu

Deda, ti si najbolji deda na celome svetu. Drugi ce mozda reci da je njihov deda bolji, ali ja sam uvijek bila cvrsto nogama na zemlji i teski realista i ne tvrdim, vec znam i ubedjena sam da bolji deda ne postoji na kugli zemaljskoj. Volim te deda i nek ti srecan rodjendan.

Kad god pomislim na lepo detinjstvo i lepe trenutke u detinjstvu, prva slika u glavi je moj, najbolji deda. Zelim ti za tvoj rodjendan da budes ziv zdrav i srecan i da ostanes najbolji deda na svetu celom