Poruke za rodjendan bratu

Vase poruke za rodjendan koje ste slali brati i dobijali od brata. Samo kod nas procitajte najvecu kolekci rodjendanskih cestitki za brata. Svakodnevno dodajemo zanimljive i lepe cestitke za sve i prilike i drage ljude kojima ce sigurno znaciti lepa reč od vas.

Poruke za rodjendan bratu

– SMS poruke za rodjendan bratu

Neka ti je srecan rodjendan brate, da ti sve u zivotu ide kako si zamislio, da je sreca uz tebe i da te zdravlje sluzi, da ti ljubav cveta i da budes uspjesan u poslu. Iako smo kilometrima razdvojeni, tu si u mom srcu. Voli te brat i jos jednom srecan ti rodjendan.

Cestitke za bratov rođendan

– Lepe cestitke bratu za rodjendan

Iako se znamo dobro posvadjat, iako se razlikujemo po hiljadu stvari, iako drugacije gledamo na iste stvari, ti ćeš zauvijek biti moj mladji braco koliko god godina da punis i koji god da ti je rođendan. Mozda ne govorim to često, ali znaj da te voli tvoj brat i da ti zeli sve najljepse ne samo za tvoj rođendan nego vazda.

Rodjendanske poruke bratu

– Najljepse rodjendanske poruke bratu od sestre

Na dansnji dan je majka prije — godina donijela na svijet najljepsi poklon koji sam ikada mogla dobiti, najboljeg mladjeg brata na svetu. Uvek si mi donosio radost u zivot i bilo je pravo zadovoljstvo odrastati sa tako dobrim bratom. Neka ti je srecan rodjendan i neka ti se svi snovi i sve zelje ispune i da ostanes tako divan brat i osoba. Voli te starija sestra.

Sms poruke za rodjendan za brata

– čestitke za brata za njegov rodjendan od sestre

Dragi brate uvijek si bio tu da me podrzis, zastitis i utjesis. Razumjevao si moje probleme i radovao se mojim uspjesima. Čuvao si moje tajne i bio najbolji brat kojeg bi sestra mogla pozeljeti. Neka ovaj tvoj rodjendan bude najbolji od svih do sad jer ti zasluzujes samo najbolje jer si i najbolja osoba koju sam upoznala. Sve najljepse od srca za tvoj rodjendan zeli ti tvoja sestra.

Nadamo se da ste zadovoljni sa nasim rodjendanskim porukama koje istrajno dodajemo i tako ćemo i nastaviti. Pored nasih orginalnih cestitki za rodjendan i za mnoge druge lepe prilike vi cete naci i unikatne lepe poruke koje ce vama drage ljude obradovati, probuditi im emocije, nekada ih nasmijati, a nekada i rasplakati.