Čestitka za rođendan sestri

Zanimljiva kolekcija i pokoja lepa čestitka za rođendan sestri se moze naci na sajtu cestitkezarodjendan.net Nadamo se da ce se i vasa sestra obradovati lepoj rodjendanskoj poruci. Ljubav prema sestri je jedna od rijetkih ljubavi koja je konstanta i iskoristite lep dan, njen rodjendan da jos sa lijepom cestitkom pozelite srecan rodjendan.

Cestitka za rodjendan za sestricu

Čak ni u mašti bolja sestra ne postoji. Srećan ti rođendan sestrice

Kazu da su sestre dva cveta u jednoj basti. Danas je sunce obasjalo najljepsi cvijet i najbolju sestricu na svijetu. Najlepse cestitke za tvoj rodjendan draga seko od srca ti saljem

Unatoč svim razlikama, nesporazumima, čarkama i svadjama tebe najviše na svijetu volim. Neka ti je srecan rodjendan i da mi zivis jos sto godina.

Kada bih dobio novčić za svaki trenutak sreće koji si donijela u moj zivot ima bih najvise para na svijetu. Ipak i ovako sam najbogatiji čovjek na svijetu jer imam takvu sestru. Voli te tvoj brat i neka ti bude najljepši rodjendan koji si proslavila do sad.

Sestri za rodjendan poruke

Srecno ti rodjendan seko. Zapamti da ma koliko nas kilometara razdvaja iz mog srca nikad otići nećeš. Neka te sreća prati gdje god da krenes i neka te dragi Bog čuva gdje god tvoj noga stane. Uzivaj u svakoj minuti tvog rodjendana.

Zelim ti tonu sreće za tvoj rodjendan draga sestro.

Uvijek si bila miljenica u nasoj porodici i svi su te beskrajno voljeli, ali znaj da te neko voli vise od svih na svijetu. Srecan rodjendan sestro, zeli ti tvoj mladji brat.